Arp Erik Reindla saavutas rahvusvahelisel konkursil "Noor muusik 2015" A kategoorias III koha ja eripreemia kohustusliku pala esitamise eest!

PALJU ÕNNE ARP ERIK REINDLA, ÕPETAJA TEREZA ŠMERLING-HEINSAAR!

9.-13. aprillil 2015 Tallinnas toimunud rahvusvahelisel Noore Muusiku konkursil esines kolmel erialal (viiul, tšello, klaver) ja kahes vanuserühmas üle 80 noore interpreedi Eestist, Lätist, Venemaalt, Soomest, Valgevenest, Prantsusmaalt, Norrast, Azerbaidžaanist, Inglismaalt, Bulgaariast, Iirimaalt, Poolast, Koreast, Portugalist, Rootsist, Austriast, Ungarist. Arp Erik Reindla (viiul) saavutas rahvusvahelisel konkursil “Noor muusik 2015” A kategoorias III koha ja eripreemia kohustusliku pala esitamise eest. Õnnitlused Arpile, õpetaja Terezale, Arpi perele ja kontsermeistrile Maila Laidnale!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s