RIIA 2015

Riia 2015

17. oktoobril 2015 toimus Riia P. Jurjani nim. Muusikakoolis järjekordne Rahvusvaheline Suzuki klaverilaste ühepäevane õpituba. Sellele traditsioonile pandi alus eelmisel aastal Pärnus, kus osalejaid oli Lätist, Soomest ja Eestist. Seekordsel Suzuki sünnipäeva üritusel osales klaverilapsi ja õpetajaid Leedust, Lätist, Eestist, Soomest ja Šveitsist.

Õpitoa idee on keskenduda just klaverilaste koosmängule. Nagu tavapäraselt, toimusid päeval ühistunnid, kus siis lihviti koosmängu ning õhtu lõpetas meeleolukas kontsert. Seekordse kontserdi hitt – 16 mängijat laval mängimas Allegretto 2 – kõlas tõepoolest võimsalt ning mängijad nautisid hetke täiega. On hea meel tõdeda, et kontserti aitasid mitmekesistada Suzuki viiuliõpilased Eestist: Maria Ridbeck ja Arpad Joosep Kääramees (õp: Karmen Kääramees)

Aasta pärast kohtume kindlasti – sellise lubadusega mindi laiali pärast ühist sünnipäevakringli söömist. Järgmise aasta õpituba on Tampere Suzukikooli korraldada. Kohtumiseni Soomes!

Suur aitäh kõigile Eestist osalenud klaverilastele ning nende peredele!

Riia 2015

Kontserdi lõpunumber: Suzuki „Wishing Song“

Riia 2015

Õpitoa õpetajad: (vasakult) Tamara Gzibowska (Läti), Sabina Kalibataite (Leedu), Sirje Subbe-Tamm (Eesti), Janne Vasser (Eesti), Maria Heinonen (Soome), Niina Haapanen (Soome), Michelle Post (Šveits), Kristine Ravina (Läti)

Riia 2015
Riia 2015
Eesti õpetajad tööhoos.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s